check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Waar gaat VACO voor


 

Visie
Alle voertuiggebruikers in Nederland weten hoe belangrijk banden zijn voor veilig en duurzaam vervoer. Zij kiezen bewust voor banden en wielen die het best bij hun behoeften passen. En zij gaan naar de VACO-erkende bandenspecialist voor advies over en service aan hun banden, wielen en onderstel. 

Leden van VACO nemen – individueel en gezamenlijk – hun verantwoordelijkheid in veiligheid, duurzaamheid en klanttevredenheid. Zij en hun medewerkers zijn bekend met de nieuwste technieken en passen deze toe in het belang van hun klant en de maatschappij. Als trotse vakmensen vergroten zij samen het bandenbewustzijn.

Als geen ander weten VACO-leden hoe belangrijk banden zijn voor veilig en duurzaam vervoer. Zij kiezen bewust voor banden en wielen die het best passen bij de behoeften en wensen van hun klanten. VACO-erkende bandenspecialisten geven advies over en service aan banden, wielen en onderstel. Als trotse vakmensen vergroten zij samen het bandenbewustzijn.

Missie
VACO promoot veilig bandgebruik en daaraan gerelateerde diensten en producten. Zij zorgt voor een efficiënte en duurzame waardeketen en professionele dienstverlening aan voertuiggebruikers. Dankzij een erkenningsregeling creëert VACO duidelijkheid in de markt en stimuleert zij de bedrijfstak om zichzelf continu te verbeteren. Leden van VACO onderscheiden zich door vakmanschap, goed werkgeverschap en duurzaam ondernemerschap. VACO zorgt voor de kennisoverdracht, ondersteuning en randvoorwaarden die daarvoor nodig zijn.