check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star
Locatie
Villa Jongerius

Adres
Doctor M.A. Tellegenlaan
Utrecht

Datum en tijd
Maandag 25 september 12:30 - 20:00 uur

VACO 85 JUBILEUMCONGRES

Op maandag 25 september viert VACO haar 85-jarig jubileum, in Villa Jongerius in Utrecht. Tijdens het VACO Jubileumcongres kijken we vooral vooruit. Onderwerpen zijn de toekomst van VACO en toekomstbestendig ondernemen. Het is feest, dus we sluiten gezellig af met een borrel en een informeel diner. U bent van harte uitgenodigd! Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom in Villa Jongerius, Doctor M.A. Tellegenlaan in Utrecht. Wij ontvangen u met een broodjeslunch.
  • Het programma – met dagvoorzitter Astrid Joosten, spreker Iwan Göbel (oprichter en CEO van Burton Car Company) en panelleden Kristel Groenenboom (Container Service Groenenboom en Zakenvrouw van het Jaar 2022), Maarten van Randeraat (Granuband) en Arian Nout (Profile Car & Tyreservice Nout) – begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur.
  • Vervolgens nodigen we u graag uit voor een borrel en een informeel diner.

Wij hopen u te mogen verwelkomen. Het aanmeldformulier is gesloten. Heeft u interesse om naar het jubileumcongres te komen? Neem contact met ons op via info@vaco.nl