check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

BandenserviceDe leden van de sector Bandenservice vertegenwoordigen de grootste groep binnen VACO. Deze VACO-erkende bandenspecialisten verkopen, balanceren, monteren en onderhouden niet alleen banden en wielen. Zij zijn ook gespecialiseerd in het onderstel van de auto. Dus ook voor uitlijnen, remmen en schokdempers kunt u bij hun terecht. Deze leden herkent u aan het bord 'VACO Erkend' dat aan de gevel hangt. 

Kwaliteitskeurmerk VACO Erkend
'VACO Erkend' betekent dat een VACO-bandenspecialist werkt volgens hoge standaarden en kwaliteitseisen. Van hem/haar mag worden verwacht dat hij/zij vakbekwaam is en werkzaamheden met grote zorgvuldigheid uitvoert. Een kandidaat-lid moet aantonen dat hij/zij aan al deze hoge kwaliteitseisen voldoet. Eenmaal VACO-lid, zal met regelmaat worden getoetst of het lid volgens de eisen blijft presteren. Met het kwaliteitskeurmerk 'VACO Erkend' onderscheiden onze VACO-bandenspecialisten zich in de markt.

Lid worden?
Ga naar het aanmeldformulier.

MVO+ 
Naast het VACO Erkend-kwaliteitskeurmerk zijn veel leden 'MVO+ gecertificeerd'. Een VACO Erkend- en MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf bewijst daarmee te voldoen aan een breed pakket eisen vakkennis, ervaring, werkplaatsuitrusting, veilig en gezond werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO+ gecertificeerde bandenservicebedrijven zijn te herkennen aan het bijbehorende logo op de gevel en het certificaat. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord  ondernemen. In onze ledenzoeker kunt u de VACO Erkende en en MVO+ gecertificeerde bandenservicebedrijven terugvinden.

Sectorvoorzitters Sector Bandenservice
De sectorvoorzitters zijn Liesbeth van Esch (Bandenbedrijf Van Esch b.v.), Marion Kalvenhaar (Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar) en Pieter Bikker (Directeur KwikFit Zakelijk). Edwin Brinksma (branchemanager VACO) is de sectorsecretaris.

     
Liesbeth van Esch   Pieter Bikker   Marion Kalvenhaar   Edwin Brinksma

 

Nieuwsgierig naar de leden van de sector Bandenservice?