check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

11 + 12 oktober: SVOB-cursus Banden en wielen voor landbouwvoertuigen (Dronten)

13 september 2017

De effecten van landbouwbanden op de ondergrond leer je natuurlijk het beste in het veld. Daarom is de SVOB-cursus Banden en wielen voor landbouwvoertuigen een echte praktijktraining. Na afloop van deze cursus zijn uw medewerkers in staat om uw klanten precies de juiste landbouwband te adviseren.

Inhoud van de cursus

  • Constructie van en aanduidingen op landbouwbanden
  • Landbouwwielen en wielconstructies
  • De keuze van landbouwbanden: bandenspanning, bodemdruk, trekkracht en profiel
  • Slijtage, demontage/montage en reparatie van landbouwbanden
  • Landbouwvoertuigtechniek


Voor wie
De cursus is bedoeld voor commerciële en technische medewerkers die veel in aanraking komen met landbouwbanden en minimaal een jaar ervaring hebben. De cursus Basiskennis banden en wielen is een verplichte vooropleiding.

Investering
De bruto-investering voor deze tweedaagse cursus is € 590,-. Draagt u bij aan het Fonds Collectieve Belangen (FCB) dan ontvangt u een stimuleringspremie van € 275,- en als VACO-lid bovendien € 30,- korting. De netto-investering bedraagt dan slechts € 285,-.

Inschrijven
Wilt u uw medewerker(s) direct inschrijven, dan kan dat met dit aanmeldingsformulier. Meer informatie over deze cursus vindt u op mijnbandenbaan.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met SVOB via svob@kcleiden.nl of tel. (071) 568 69 40.