check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

18 + 19 april: SVOB-cursus Banden en wielen voor Intern transport (Nieuwegein)

14 maart 2018

Er zijn wel honderden modellen van banden, wielen en delen daarvan, die in het intern transport worden gebruikt. Als je als bandenservicebedrijf actief op deze markt bent (of wil worden) dan is het wel goed dat één of twee medewerkers in het bedrijf de materie kennen. Deze cursus is technisch én commercieel.

Inhoud van de cursus

  • De constructie van luchtbanden, volrubberbanden en massieve banden
  • Aanduidingen op industriebanden
  • Eigenschappen en toepassingen
  • Onderhoud, inspectie, montage en demontage van industriebanden, de industriepers
  • Industriewielen
  • Bandeninspectie en bandenslijtage


Voor wie
De cursus is bedoeld voor commerciële en technische medewerkers die veel in aanraking komen met banden voor intern transport en minimaal een jaar ervaring hebben. De cursus Basiskennis banden en wielen is een verplichte vooropleiding.

Investering
De bruto-investering voor deze tweedaagse cursus is € 590,-. Draagt u bij aan het Fonds Collectieve Belangen (FCB) dan ontvangt u een stimuleringspremie van € 275,- en als VACO-lid bovendien € 30,- korting. De netto-investering bedraagt dan slechts € 285,-.

Inschrijven
Wilt u uw medewerker(s) direct inschrijven, dan kan dat met dit aanmeldingsformulier. Meer informatie over deze cursus vindt u op mijnbandenbaan.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met SVOB via svob@kcleiden.nl of tel. (071) 568 69 40.