check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

21 + 22 maart: SVOB-cursus Banden en wielen voor bedrijfsvoertuigen (Ede)

14 februari 2018

Transportondernemers kunnen vandaag de dag kiezen uit een scala van merken en soorten banden. Welke band het beste is, hangt natuurlijk met name af van de inzet. De VACO-bandenspecialist kan hen goed helpen om de juiste keus te maken. Zeker na het volgen van de SVOB-cursus Banden en wielen voor bedrijfsvoertuigen.

Inhoud van de training

  • Opbouw van banden en verschillen in opbouw tussen bandtypen
  • Opbouw van wielen en verschillende type wielen
  • Verschillende profielen met eigenschappen en inzetgebieden
  • Bandenspanningadvies en controle van minimum profieldiepte
  • Montage van banden
  • Reparatie van banden en vernieuwing van banden
  • Bandeninspectie en bandenslijtage


Voor wie
De cursus is bedoeld voor technische of commerciële medewerkers met minimaal een jaar werkervaring in de banden- en wielenbranche. Daarnaast raden we de cursus Basiskennis banden en wielen sterk aan als vooropleiding.

Investering
De bruto-investering voor deze tweedaagse cursus is € 590,-. Draagt u bij aan het Fonds Collectieve Belangen (FCB) dan ontvangt u een stimuleringspremie van € 275,- en als VACO-lid bovendien € 30,- korting. De netto-investering bedraagt dan slechts € 285,-.

Inschrijven
Wilt u uw medewerker(s) direct inschrijven, dan kan dat met dit aanmeldingsformulier. Meer informatie over deze cursus vindt u op mijnbandenbaan.nl. Heeft u meer medewerkers die in aanmerking komen voor deze cursus? Dan is het wellicht interessant om een incompany te organiseren. Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met SVOB via svob@kcleiden.nl of tel. (071) 568 69 40.