check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Zet uw deuren open en ontmoet nieuwe werknemers

26 januari 2023

De campagne ‘Voertuigtechniek, dat is een gave!’ loopt. Tijdens de Voertuigtechniekdagen kunnen jongeren en andere geïnteresseerden zich aanmelden voor een kennismaking bij u in het bedrijf. Ze kunnen zien hoe gaaf het is om in de banden- wielenbranche met hightech equipment te werken. Bijvoorbeeld door kennis te maken met ADAS-kalibratie, TPMS-service en (3D) uitlijnen. Hierdoor maken zij misschien wel kennis met hun toekomstige werkplek.  De Voertuigtechniekdagen duren nog tot en met 25 februari 2023.   

Afspraak maken 
De Voertuigtechniekdagen gingen op 26 november 2022 van start. Jongeren die graag kennis willen maken met een banden- of wielenbedrijf bij hen in de buurt kunnen via de website eenvoudig een afspraak plannen. U krijgt hiervan automatisch een bericht en kunt contact opnemen om de afspraak te bevestigen. U hoeft daarna de jongere alleen nog maar enthousiast te ontvangen in uw werkplaats. Laat zien hoe gaaf het werken in de banden- en wielenbranche is! Voor extra tips: zie de brochure

Social media toolkit 
Er staat een social media toolkit voor u klaar met campagnemateriaal en voorbeeldteksten voor uw eigen website en social media kanalen. Zo kunt u helpen om de campagne nog breder onder de aandacht te brengen bij jongeren, hun ouders en andere geïnteresseerden. Deze toolkit kunt u downloaden via datiseengave.nl.  

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erwin Holterhues,  Manager sociale zaken / HR: tel. (071) 568 69 70 of info@vaco.nl.