check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

15% korting op buma/sena factuur - aanvragen voor 24 november

02 november 2022

VACO-leden krijgen 15% korting op de factuur van Buma/Sena. Meld u bij VACO aan om in aanmerking te komen voor de korting. Doe dat vóór 24 november. Als u uzelf vorig jaar al heeft aangemeld, of eerder, dan hoeft u dat niet opnieuw te doen. 

Ondernemers moeten betalen voor het luisteren naar muziek in de werkplaats, showroom of kantoor. Dat geld is voor de makers van de muziek. U betaalt aan Buma en Sena. Het geld van Buma is voor componisten en auteurs. Het geld dat u aan Sena betaalt, is voor musici en producenten van muziek. 

Korting aanvragen voor 24 november 2022
VACO heeft met Buma en Sena overeenkomsten gesloten: VACO-leden krijgen 15% korting op de bedragen. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf vóór 24 november 2022 eenmalig aanmelden via administratie@vaco.nl.  Als u op de link heeft geklikt, ziet u als onderwerp van de e-mail: ‘15% korting Buma / Sena VACO-leden’. Vermeld in de mail uw naam, bedrijfsnaam, adres, postcode , woonplaats en telefoonnummer. 

Controleren = geld besparen
Betaalt u de vergoedingen tot nu toe rechtstreeks aan Buma en Sena? Dan betaalt u dus 15% te veel. Meld u aan voor de collectieve VACO-korting van 15%!

Meer informatie
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Barend Boers, financiële administratie VACO, administratie@vaco.nl.