check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Zomercampagne Doedebandencheck.nl van start

23 juni 2022

Vanaf 27 juni roept VACO automobilisten vier weken lang op voor de zomervakantie hun banden te checken. Met de zomercampagne Doedebandencheck.nl vraagt VACO jaarlijks aandacht voor de staat van de banden van auto’s en recreatievoertuigen. Het blijft nodig automobilisten te wijzen op het belang van goede, veilige banden, ook van hun recreatievoertuig. 

Extra aandacht voor recreatievoertuigen
Honderdduizenden caravans, campers, aanhangers en trailers hebben een lange winter in de stalling achter de rug. Daarom vragen we de komende vier weken in het bijzonder eigenaars van recreatievoertuigen om hun banden te checken. VACO adviseert om de banden vanaf zes jaar na aanschaf jaarlijks te laten controleren. Op Doedebandencheck.nl vinden automobilisten meer informatie en hun weg naar de VACO-bandenspecialist. Met animaties via social media roepen we automobilisten op Doedebandencheck.nl te bezoeken. Op Doedebandencheck.nl staan ook tips waarmee zij de kans op bandenpech tijdens de vakantie tot het minimum beperken. 

Doe mee!
VACO stelt exclusief voor VACO-bandenspecialisten promotiemateriaal beschikbaar voor uw eigen communicatie. Doe de komende weken mee en deel onze campagne via uw website en social media. Wijs uw klanten op het belang van de professionele bandencheck bij hun eigen VACO-bandenspecialist met een brief. Op VACO.nl kunt u alle afbeeldingen voor Doedebandencheck.nl in hoge en lage resolutie downloaden, evenals een voorbeeldbrief voor uw klanten. 

Meer informatie