check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Coronamaatregelen: VACO Leiden registreert bezoekers

27 september 2021

De coronavoorschriften in Nederland worden steeds verder versoepeld. VACO in Leiden ontvangt daardoor weer meer bezoekers, bijvoorbeeld deelnemers aan de trainingen van SVOB. Voor ieders veiligheid registreert VACO elke bezoeker. Alle gegevens worden na twee weken gewist.

VACO doet er alles aan om besmetting van bezoekers en medewerkers te voorkomen. Desondanks is het niet uit te sluiten dat een bezoeker of medewerker van het kantoor in Leiden positief wordt getest. In dat geval is het belangrijk dat iedereen die tegelijkertijd in het pand aanwezig was daarover wordt geïnformeerd. Bij binnenkomst wordt u verzocht uzelf te registeren via de QR-code op de informatiezuil, waarna u uw naam en telefoonnummer via uw smartphone kunt invoeren. VACO gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden. Na twee weken worden alle contactgegevens verwijderd. VACO rekent op uw medewerking!