check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Ontwikkelvouchers van € 500,- beschikbaar voor uw medewerkers

03 maart 2021

Het is belangrijk voor medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Natuurlijk kan dit ook online. Sociale partners hebben ontwikkelvouchers van € 500,- beschikbaar voor de persoonlijke ontwikkeling van werknemers in de branche. Maak er gebruik van!


De vouchers zijn alleen voor persoonlijke ontwikkeling
De vouchers zijn bedoeld voor de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers en kan niet worden gebruikt voor beroepsgerichte trainingen. Denk bijvoorbeeld aan: coaching, taaltraining, healthcheck, financieel advies (bijvoorbeeld bij schulden of als uw medewerker bijna met pensioen gaat), stoppen met roken of loopbaanoriëntatie. Kijk voor meer informatie op onze website.


De voorwaarden zijn:

  • De vouchers zijn beschikbaar voor werknemers in dienst van een organisatie die afdraagt aan het Fonds Collectieve Belangen voor de Banden- en Wielenbranche (FCB) 
  • Bedrijven met minder dan 15 medewerkers kunnen maximaal 5 ontwikkelvouchers aanvragen, maximaal één per medewerker. 
  • Bedrijven met 15 medewerkers of meer kunnen voor maximaal 1/3 van de medewerkers een ontwikkelvoucher aanvragen, met een maximum van 25 en maximaal één per medewerker. 
  • De ontwikkelactiviteit moet zijn gestart na 1 september 2019.
  • De ontwikkelactiviteit moet voor 1 december 2021 zijn afgerond en gedeclareerd. Als de declaratie niet voor 1 december 2021 is ingediend, kan de voucher niet meer verzilverd worden.
 
Aanvragen / meer informatie
Aanvragen van de ontwikkelvouchers kan via deze link. De medewerker kan zelf rechtstreeks een voucher aanvragen, of de werkgever kan dit voor hem of haar doen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40