check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Laatste plaatsen Experttraining ADAS Kalibratie 1 en 2 oktober (Leiden)

19 september 2019

Rij-assistentiesystemen (ADAS - Advanced Driver Assistance Systems) komen steeds meer voor in voertuigen. Kalibreren (afstellen) van deze systemen is vereist na werkzaamheden die invloed hebben op de rijlijn van de auto, zoals uitlijnen.

In de tweedaagse ‘Experttraining ADAS kalibratie’ van SVOB leren de deelnemers álles over het systeem en het oplossen van storingen. Het informeren van klanten over de noodzakelijke werkzaamheden komt ook aan bod. Na het examen zijn de deelnemers branche-gecertificeerde ADAS-specialisten. Geïnteresseerd? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de training op 1 en 2 oktober, in Leiden.


Inhoud
• Geschiedenis en toekomst ADAS
• Aan ADAS gekoppelde veiligheidssystemen
• Herkennen van de verschillende camera-, radar- en lasersystemen
• Sensoren en actuatoren die betrokken zijn bij ADAS
• Praktijkvoorbeelden (do’s en don’ts)
• Wanneer en welke systemen kalibreren?
• Kalibratie met behulp van apparatuur


Doelgroep
De training is geschikt voor ervaren technische medewerkers in de banden- en wielenbranche met minimaal drie jaar uitlijnervaring.

 

Vooropleiding
Als vooropleiding is de training ‘Expert uitlijnen’ verplicht.


Examen
Deze training wordt op de tweede trainingsdag afgesloten met een examen. Bij een positief resultaat ontvangen de deelnemers een door de branche erkend SVOB-certificaat.


Investering
Het basistarief voor deze training is € 770,-. Als u in aanmerking komt voor FCB-subsidie en de VACO-ledenkorting, betaalt u slechts  € 360,-.


Inschrijven / informatie
Direct inschrijven kan via deze link. Meer informatie over deze training staat op mijnbandenbaan.nl. Voor vragen mail of bel ons: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40.