check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Modelovereenkomst detachering vernieuwd

07 november 2018

Leent u een medewerker in van een ander bedrijf (geen uitzendbureau), of leent u een medewerker uit aan een andere onderneming? Maak dan gebruik van de vernieuwde detacheringsovereenkomst (de link werkt alleen als u bent ingelogd) om de afspraken goed en op juridisch correcte wijze vast te leggen. Detachering kan een goede oplossing zijn als u tijdelijk behoefte heeft aan extra medewerkers, bijvoorbeeld tijdens de Bandenwisselweken. Andersom kan ook: u detacheert een medewerker tijdelijk bij een ander bedrijf.

Afspraken goed vastleggen
Het is belangrijk dat u de afspraken rond de detachering goed vastlegt. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan als de gedetacheerde medewerker bijvoorbeeld ziek wordt, of als één van de partijen de overeenkomst tussentijds wil beëindigen. Maak daarom gebruik van de vernieuwde modelovereenkomst detachering, die VACO speciaal voor de banden- en wielenbranche heeft opgesteld. De modelovereenkomst is juridisch gecheckt en zeer eenvoudig in het gebruik.