check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

5 september 2018: SVOB-instaptraining uitlijnen personenauto's (Boxtel)

16 juli 2018
‚ÄčUitlijnmonteurs hebben technische kennis en inzicht nodig in rijeigenschappen van een auto, verschillende onderstellen, stuurgeometrie, wielstanden en bandenslijtages. Met de moderne meetapparatuur kun je wel een auto uitlijnen, maar het komt vaak voor dat alle meetwaarden ‘groen’ zijn en dat de auto toch naar één kant trekt. Dan heb je extra kennis nodig. In deze training leren uw monteurs de basisprincipes van uitlijnen.

Inhoud
•  Rijeigenschappen van een auto
•  Stuurgeometrie: de verschillende wiel- en asstanden
•  Gevolgen van wielstandafwijkingen
•  Interpretatie van bandenslijtage
•  Meten en interpreteren van wielstanden, wielstandcorrecties
•  Vertalen van de getoonde meetwaarden uit de praktijk
 
Doelgroep
Deze training is geschikt voor beginnende monteurs. Na het volgen van deze instaptraining kunnen zij eenvoudige uitlijningen uitvoeren. Voor een specialisatie in uitlijnen kunnen de monteurs doorstromen naar de SVOB-gevorderden training ‘Uitlijnservice personenauto’s’.
 
Investering
Het basistarief van deze training is € 360,-. Na aftrek van de FCB premie en de VACO-ledenkorting betaalt u slechts  € 165,-.

Inschrijven
Direct inschrijven kan met dit aanmeldingsformulier. Meer informatie over deze training vindt u op mijnbandenbaan.nl. Voor vragen mail of bel ons: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40.