check lock tag facebook briefcase angle-double-left angle-double-right angle-left angle-right bank linkedin twitter star

Lid worden

Ondernemingen die actief zijn in de banden- en wielenbranche kunnen lid worden van VACO. VACO-leden werken wel volgens hoge standaarden. Ze onderscheiden zich in vakkennis, veiligheid en kwaliteit. Om lid te worden van VACO moet u als bedrijf aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Pas nadat wij een kwaliteitscontrole bij u hebben gedaan, ontvangt u van ons het gevelbord VACO Erkend. Hiermee onderscheidt u zich als specialist en weet uw klant dat zij zaken doet met een bedrijf dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Sectoren
VACO-leden zijn ingedeeld in negen verschillende sectoren:

- Producenten - Industriebanden - Bandeninzameling
- Handel - Wielen - Bandenvernieuwing
- Landbouwbanden - Bandenservice - Bandenverwerking


Voor bedrijven die niet in de genoemde sectoren kunnen worden ingedeeld (zoals equipementleveranciers of toeleveranciers) kent VACO het 'Buitengewoon lidmaatschap'.

Lid worden
Wilt u lid worden of meer informatie ontvangen over het lidmaatschap? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. U ontvangt van ons een op maat gesteld informatiepakket met het lidmaatschapsaanvraagformulier. Na ontvangst van het door u ingevulde lidmaatschapsaanvraagformulier sturen wij u een factuur voor het entreegeld. Uw aanvraag wordt eerst voor akkoord voorgelegd aan het Algemeen bestuur van VACO. Een bandenservicebedrijf zal, na ontvangst van de betaling van het entreegeld, worden geschouwd op basis van de keurmerkeisen. Ten slotte wordt uw aanvraag aan de VACO-leden bekendgemaakt, waarbij de leden twee weken de gelegenheid krijgen om eventueel bezwaar aan te tekenen.
 

Aanmeldformulier


Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens zijn verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw gegevens, probeer het nogmaals.